Nove boje doma koje prate modu :)

Izbor boja kod uredjenja doma definitivno spada medu najvažnije odluke.

Trendovi boja kod uredjenja doma koje se udaljavaju od dosadnih i neprimetnih prema izraženim i jakim bojama nastavlja se i dalje. Proslo je vreme belih i svetlih zidova, neki predlažu cigla-crvena boja, boja kafe i svetlo zelena. Slicno je i s plavom, tamnijom zelenom, ljubicastom, ali i ružicastom koje ce i dalje biti in, u svojoj briljant, ali i malo suptilnijoj nijansi.

Zelena je novi predlog osnovne i dominantne boje. Ona podseca na prirodu i svežinu, a u stilu je sve prisutnijeg eko trenda. Srednji tonovi zelene mogu se koristiti samostalno ili kombinovati s plavo-zelenom, odnosno morski plavom sto ce jos vise doneti svežine i prirode u vas dom. Bež boja, boja peska i tople nijanse smede zaokružice utisak prirode i topline u domu. Ove kombinacije boja su prilagodljive za sve prostorije doma, a pogotovo za uredenje kupatila, ali i dnevnog boravka.

Za one koji žele nesto ugodno i jednostavno za uredenje doma, preporucuju se tople boje. Dosta materijala, vezova, rucno radenih tradicionalnih elemenata predlog su za one koji žele da osete domacu atmosferu. To ce stvoriti toplinu u domu, ali i osecaj sigurnosti i stabilnosti.

Koristeci krem boje, boju crvenog vina, brusnice, toplu smedu i narandžastu, stvoricete potpuni osecaj topline doma. Ili kombinujte s dubokim tonovima plave. Ovo je idealan izbor za kuhinju ili trpezariju.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)

Be the first to comment on "Nove boje doma koje prate modu :)"

Leave a comment

Login