Nameštaj Simpo – Akcija

Nameštaj Simpo – Akcija

NOVO U SIMPU – KOLEKCIJA 2013.
U okviru kolekcije za 2013. godinu predstavljamo čak 40 novih modela garnitura, dnevnih boravaka, dušeka, dekorativnog aksesoara i komadnog nameštaja, što je apsolutni rekord u poslednjih deset godina. Kolekciju SIMPO 2013 karakterišu prefinjena estetika, inspirativni inovativni detalji i funkcionalno-estetski integrisani aktuelni dizajnerski trendovi. Iz kolekcije izdvajamo nekoliko glavnih noviteta:

VENUS
Sofa koja pruža izvanrednu udobnost za dnevno opuštanje zahvaljujući brojnim podesivim rukonaslonima i naslonima za glavu. Skladne proporcije i prefinjen dizajn poliranih nogica, kao i luksuzan kvalitet kože doprinose šarmu ove otmene dame. Opremljeno mehanizmom za krevet i dušekom za svakodnevno spavanje.
SOHO
Trijumf modernizma ostvaren je upravo u dizajnu ove sofe. Monolitno organizovan organski oblik korpusa i rukonaslona istaknut je intezivnim kolorom materijala, i dodatno naglašen oblinama opšivenih ivica na sedalnim jastucima presvučenim u štof originalnih dezena.
GALAXY
Solidna građa pretočena u kompaktnu formu blago zaobljenih linija koje podvlače osećaj mekoće i prvoklasna koža preporučuju ovu sofu ljubiteljima klasičnog ukusa. Dodatnoj udobnosti doprinose podesivi nasloni za glavu. Opremljeno mehanizmom za krevet i dušekom za svakodnevno spavanje.
UNI
Multifunkcionalan zidni sistem sastavljen od pet jedinica. Fleksibilan dizajn pruža beskonačne mogućnosti kombinovanja. Zbog modularnih osobina on je savršeno rešenje za opremanje malih prostora, posebno dnevnih soba, trpezarija i kancelarija.Geometrijska jednostavnost oblika, kontrasti matiranih i sjanih površina, kolorna harmonija tonova tamnog hrasta i bele kafe, sa akcentima narandžaste daju ambijentu visok estetski kvalitet.
TIFFANY 2013
Sofisticirani program dnevnog boravka Tiffany dobio je svoje redizajnirano i dopunjeno izdanje sa sistememom staklenih vrata i LED rasvetom. Osim u završnoj obradi visokog sjaja u beloj I crnoj boji, dostupan je sada i u elegantnom tonu oraha. 

Ponuda Garnitura Srbije:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Nameštaj Simpo – Akcija"

Leave a comment

Login