Namestaj proizvden u Srbiji – Linea Milanovic

Salon nameštaja Linea Milanović nudi ekskluzivni nameštaj vrhunskog kvaliteta, kako modernog tako i klasičnog dizajna. U našoj ponudi se nalaze sledeće kategorije nameštaja: trpezarijski stolovi, stolice, fotelje, kreveti, sofe, komode, plakari, kuhinje, kupatilski ormarići, šank pultovi i drugi elementi za opremanje enterijera.

Naš nameštaj je veoma cenjen zbog apsolutnog kvaliteta izrade, veoma prefinjenog dizajna, svoje unikatnosti i dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi uglavnom od plemenitih materijala – punog drveta i furniranog medijapana, a u ponudi imamo veliki izbor završne obrade i mebla na izbor klijenta.

Namenjeni prevashodno za opremanje stambenih enterijera, naši komadi nameštaja su takođe pogodni za opremanje hotela, kancelarija, kafića, restorana i drugih reprezentativnih objekata koji zahtevaju preciznost, kvalitet i ekskluzivitet.

Fabrika Linea Milanovic, takođe, izrađuje nameštaj i komponente enterijera „po projektu“, što podrazumeva izradu po Vašim ili našim nacrtima, a sve to u kombinaciji sa materijalima i dizajnom prema poslednjim svetskim trendovima.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Namestaj proizvden u Srbiji – Linea Milanovic"

Leave a comment

Login