Namestaj – Dragovanje

U nekom trenutku života, uređenje doma je imperativ za svakog od nas. Tada smo u prilici da realizujemo bar deo svojih snova, u skladu sa mogućnostima.

Tokovi vremena pružili su nam mogućnost da beskrajno lutanje po prodajnim objektima zamenimo surfovanjem po internetu iz udobne fotelje, smeštene u domu čijem uređenju težimo. Da ne govorimo da na taj način razmatramo predloge opremanja prostora globalno, mogućnosti kupovine regionalno, a ne samo ograničeni na sredinu u kojoj fizički boravimo, kako je to bilo ranije.

Međutim, ako smo aktivno posvećeni prikupljanju kvalitetnih, kreativnih i ideja koje garantuju uštedu prostora ili novca, često ćemo se sresti sa situacijom da zaboravimo gde smo nešto videli, kako smo pronašli i gde ga najbliže možemo nabaviti. Iako ćemo blagu nervozu izazvanu potragom za nečim što smo već našli (ali nismo sačuvali) lako i brzo prevazići, možda će nam promaći ideja ili prilika kupovine onoga što najbolje odgovara našim potrebama.

Nedavno pušteni damski sajt Dragovanje, može nam pomoći da lako i jednostavno zaobiđemo pomenuti problem. Na njemu imamo mogućnost da svaku ideju, priliku ili plan uređenja prostora sačuvamo zajedno sa fotografijom i linkom ka izvornoj stranici na kojoj smo pronašli adekvatnu informaciju. Jednostavnim procesom registracije stičemo mogućnost da kreiramo neograničeno veliki broj kolekcija u kojima čuvamo sadržaje (fotografije sa linkom) i uvek im imamo pristup, bez obzira gde se nalazili. Tako će naš plan uređenja biti brižljivo čuvan i lako dostupan. A sadržaje možemo podizati na više načina . Kako kome odgovara.

Takođe, na Dragovanju možemo pronaći i predloge uređenja koje su već postavili drugi korisnici. I njih dodati u svoje kolekcije, ako nam se dopadaju. Svaki sadržaj unet sa interneta uvek će imati putanju do svoje izvorne stranice .

Na isti način, čuvaćemo i vezu sa predlozima koje smo našli na sajtu Svet nameštaja.

Iskoristimo prednosti interneta i iskoristimo trenutak uživanja u uređenju prostora u kome boravimo, bilo da u njemu radimo, odmaramo, družimo se sa prijateljima ili zabavljamo.

Uskoro mogucnost Dragovanja Namestaja na portalu SvetNamestaja.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Namestaj – Dragovanje"

Leave a comment

Login