kika namestaj

Dobrodošli u kiku

„Lepši život i lično uređenje doma – najbolji kvalitet po odličnoj ceni. kika nudi mnoštvo rešenja za uređenje doma i kućnih potrepština za svačiji ukus i svačiji novčanik.

Do 2012. godine naša preduzetnička grupa imaće više od sto godina iskustva u trgovini nameštajem. kika grupa spada u vodeće kuće nameštaja u Evropi – u četvrtoj generaciji u porodičnom je vlasništvu i dobro je pripremljena za izazove u brzom menjanju tržišta.“

Paul Koch, MBA

Činjenice

  • kika spada u vodeće kuće nameštaja u EvropiKIKA
  • kika grupacija je u 100% porodičnom vlasništvu.
  • kika se širi u istočnoevropske zemlje

kika

32 kuće za uređenje doma u Austriji, 7 u Mađarskoj, 7 u Češkoj Republici, 4 u Slovačkoj, 4 u Hrvatskoj i jedna u Srbiji i Rumuniji. Nove filijale su u planu.

Istorija uspeha

Rudolf Leiner Senior kupio je 1910. matičnu kuću Leiner na opštinskom trgu u St. Poltenu i time utemeljio uspeh. Godine 1973.,  dr. Herbert  Koch, zet Rudolfa Leinera  Juniora i trenutni predsednik nadzornog odbora, otvorio je prvu kika kuću nameštaja. Koncept je bio nov, obećavajući uspeh pratio je trend samoposluživanja. Kupci su mogli svoj nameštaj sami preuzeti i sklopiti – za velike komade nameštaja mogao se unajmiti jeftin transporter – i tako se štedelo na troškovima transporta. Takav koncept  Cash & Carry bio je revolucionaran i vrlo uspešan u Austriji. Od početne samoposlužne trgovine razvila se ubrzo kuća za uređenje doma s potpunom uslugom, sveobuhvatnom ponudom i rangom cena koja seže od povoljnijih cene do visokovrednog asortimana.

Stanovanje za sve

Široki asortiman u kuća za uređenje doma nudi više od 50.000 artikala za sve potrebe i sve cenovne razrede. Od praktičnih potrepština do visokotehnoloških rešenja, naši kupci nalaze raznoliku i bogatu ponudu. Pod motom „sve iz jedne ruke“ nudimo i  potpunu uslugu – između ostalog  dostavu, montažu, merenje, planiranje, preuzimanje starog nameštaja, instalacije vodovoda i struje i još mnogo više.

Faktor uspeha – zaposleni

Oko 7.700 motivisanih radnika uvek su sprenmi da kupce kike učine zadovoljnim. Prvorazredna obuka i dalje usavršavanje omogućavaju razne mogućnosti razvoja i napretka u karijeri. Uz nabavku, prodaju, reklamu i distribuciju, saradnici daju najboljim savetima lično prilagođenu ponudu. Najviša moguća kompetentna usluga učinila je kiku pouzdanim partnerom za sve kupce.

Sledi trendove

kika menadžeri globalno su prisutni na svim važnijim sajmovima, tamo nailaze na najnovije trendove za stanovanje i dizajn, kako bismo to  mogli da ponudimo i svim našim kika prodajnim centrima.

kika u  pravcu ekspanzije

kika ima još puno planova. Kroz ekonomski i politički razvoj u centralnoj i istočnoj Evropi i kroz širenje Evropske unije, kika grupa raste kontinuirano. kika je razvila integrisan koncept koji je prilagođen potrošačima u centralnoj i istočnoj Evropi: lepše stanovanje i lično uređivanje doma – rešenja za stanovanje i potrepštine za svaki ukus i svaki novčanik. Tako se mogu zadovoljiti razna tržišta, otvaraju se radna mesta i pridružuju se lokalni dobavljači. Kod izbora lokacije povlašćeno mesto imaju lokacije  sa velikom frekvencijom kupaca. Izvođenje građevinskih radova obavlja se uz saradnju lokalnih preduzeća.

Distributivni centar St. Poelten

Na ukupno 100.000 m² skladišnog  prostora i 30.000 mesta na policama, s najmodernijim lancima snabdevanja (Supply chain management), ostvaruju se svi snovi kupaca. Mesečno se u proseku isporuči 41.000 m³  robe.

Pogledajte kompletnu ponudu: http://www.kika.com

 

 

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
kika namestaj, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "kika namestaj"

Leave a comment

Login