Kika namestaj – kuhinje

Kuhinja moze se reci jedna od najtezih stvari za projektovanje, uvek ima milion varijanti koje zelimo, mnogo gotovih ponuda koje nam ili ne odgovaraju ili se ne uklapaju u nasu mastu. Cak i kada nam se nesto svidi dosta cesto funcionalnost bude malo zanemarena i tako u krug. Kika namestaj na odeljenju KUHINJE ima svoje enerijeriste koji ce uz vasu sugestiju naci najbolje resenje za Vas.

Ono sto je najinteresantnije jesu okovi za kuhinje koji do sada nisu vidjeni na nasem trzistu ili su iskusno sakriveni u katalozima koji stoje negde u nekoj kancelariji ili salonu namestaja. E sad, Kika namestaj u ponudi okova ima toliko jedinstvenih resenja da se ponekad prosto zaprepastite da recimo iz zida moze da izadje polica na kojoj imate preko 50 casa a da izgleda kao da tu nikada ne mozete uglaviti nesto tog tipa.

Naravno gore pomenuti enterijerista odvoji ceo dan da zajedno sa Vama osmisli resenje za Vasu kuhinju. I sve je to besplatno. Ali naravno ne dobijete nacrt toga ali sve vreme ucestvujete u tome.

Verujte necete se razocarati… Srecno !!!

Pogledajte asortiman Kika Namestaj -a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Kika namestaj - kuhinje, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Be the first to comment on "Kika namestaj – kuhinje"

Leave a comment

Login