Kako da izrazite kreativnost u domu

Svoju kreativnost možete izraziti na više načina. Grupišite knjige s lampama i skulpturama, napravite svoj dizajn garderobera i poigrajte se cvetnim aranžmanima!

odeca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVA GARDEROBA

Garderober ne mora biti samo nužno zlo. Osmislite svoju kreaciju i ovom delu stana dajte osobeni šmek! Postavite dekorativne korpe i svoj štender za kačenje stvari. Neka izgleda pomalo neuredno.

nova garderoba

NOVI DIZAJN

Iskombinujte neobične viseće police sa zanimljivim čivilucima i stočićima. Opredelite se za dizajnerske oblike i napravite zanimljiv prostor! Obojite svoj ambijent.

kuhinja 2

 

MAGIČNO
Trpezariju ukrasite dekorativnim šibljem. Postavite ga u obojene drvene saksije i stavite uza zid led rasvetu. Napravićete magičnu i uzbudljivu atmosferu.

magicno

 

ODMOR

Jeste da je stigla jesen, ali to ne znači da nećete više sedeti u bašti. Malo vaše mašte i oslikavanja ograde napraviće čaroliju! Što da ne, neka deluje malo pohabano, onako baš sa zubom vremena.

odmor

 

RAZIGRANO

Napravite svoj kreativni nered na komodi. Složite knjige, vaze, skulpture… postavite stonu lampu. Neka sve deluje nehajno postavljeno. Naizgled monotoni kutak će ponovo oživeti.

razigrano

SAVET PLUS

Odvojite jednu policu u kuhinji za svoj mali složeni nered! Poigrajte se bojama, keramikom i drvetom!

Izvor: zena.blic.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Kako da izrazite kreativnost u domu"

Leave a comment

Login