Isprobajte ovaj hit: Dnevne sobe na otvorenom

Stalno se vraćamo na priču o vrtovima, ali zato što uvek ima mnogo toga da se kaže. Uvek se pojavljuju nove ideje i lepi prilozi. Bilo je dosta predloga o uređenju bašte, međutim, šta kažete za savršene letnjikovce.

dnevna

Negde u dnu vrta, tamo gde je trava zarasla, i gde imate dovoljno mesta. Radi se o praktičnom dodatku nadstrešnice, koja će vam poslužiti da sedite u bašti i kada je loše vreme i rominja sitna kišica.Vrt će vam biti na ovaj način u upotrebi sve do kraja leta, pa i duže.

LAGANA NADSTREŠNICA OD PROFILA
Ukoliko ste raspoloženi za transparentne i lagane kombinacije, onda je rešenje od kutijastih čeličnih profila upravo za vas. Možete se razlikovati od kupovnih varijanti ovog tipa, tako što ćete imati malo raskošnije detalje i izraženije dekorativne elemente. U sredini postavite drveni sto za ručavanje sa stolicama u toploj crvenkastoj nijansi. Lepo će se uklopiti sa manjim kockastim pločama bež boje u podu.
OD ZIDANOG MATERIJALA
Ovaj primer je odličan za malo veće bašte, kada imate dovoljno prostora da zidate dva čeona zida.
Veoma dekorativna i interesantna nadstrešnica ulepšaće vaš vrt. Metalne talasaste nosače možete izvesti u beloj ili crnoj boji. Sve pokrijte plastificiranim ili bakarnim limom, u blagom nagibu radi odvodnjavanja. Ispod čeličnih greda postavite izražene baldahine u vanila ili beloj boji, delovaće predivno.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Isprobajte ovaj hit: Dnevne sobe na otvorenom, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Isprobajte ovaj hit: Dnevne sobe na otvorenom"

Leave a comment

Login