Idealno mesto za kompjuter

Retki su srećnici koji imaju zasebnu radnu sobu u kući. U većini stanova najčešće se radni kutak nalazi u sklopu dnevne ili spavaće sobe, a najvažnije je da prostor u kome radite uredite tako da bude što prijatniji i funkcionalniji.

mulitkancelarija

 

maca i laptop

MULTI NAMEŠTAJ
Nabavite nameštaj koji može da ima dvostruku funkciju, kao što je ormarić u koji možete da smestite fascikle, pomoćna sredstva i materijal za rad. Za male stanove najpogodniji su ugaoni stolovi s nekoliko malih polica za monitor, tastaturu i kućište, a postoje i oni kod kojih ploča stola može da se podigne, čime oslobađate taj deo prostora kada ne radite.

KAD MORA, MOŽE I U TRPEZARIJI
Zbog manjka prostora vrlo često se i trpezarija nakratko može pretvoriti u radni kutak, ali samo ukoliko radite na laptopu. Takođe, postoje i sklopivi stolovi za laptop, koji su vrlo praktični, a pri tom zauzimaju mali prostor. Kada je reč o estetici, sto mora da se uklopi uz boje i stil koji dominira u vašem stanu. Zidovi radnog prostora mogu biti tamniji od ostalih, čime ćete taj deo kuće i vizuelno odvojiti. Bilo bi najbolje da radni sto smestite pored prozora jer je prirodno svetlo najzdravije. Međutim, i pored toga obavezno kupite stonu lampu s potenciometrom, koja će vam i te kako koristiti kada radite noću.

Izvor:blic.zena.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Idealno mesto za kompjuter, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Idealno mesto za kompjuter"

Leave a comment

Login