Dekor sa mirisom leta: Ukrasite dom morskim aranžmanima

Ako ne možete vi moru, unesite bar delić njega u dom pomoću detalja, kompozicija na zidu, aranžmana na stolu… Pustite mašti na volju i napravite samo vaš morski kutak.

 MORE

MEDITERANSKA KOMPOZICIJA
Za ovakav aranžman potrebni su vam terasa, staklena činija, čaša, vaze, dekorativni kamenčići, školjke, sveće, svećnjak od kovanog gvožđa, obična kuhinjska krpa i mreža. Staklariju, kamenčiće, svećnjak i sveće naći ćete u radnjama „Sve za 120 din“, dekorativne kamenčiće u „Konformi“ za 195 din, a mrežu u „Koin kazi“ za 790 din.

KNJIGA  ZA ROMANTIČNE DUŠE
Čitajte uzbudljive avanturističke priče u samo vašoj morskoj fotelji. A da biste je napravili, nabavite prugasti mebl, metar je oko 650 dinara, i pozovite tapetara. Presvlačenje će koštati još oko 3.500, jastuk pride 400 din. A po knjige – u biblioteku.

KABINA

SOBA KAO BRODSKA KABINA
Na krevet pobacajte jastučiće ukrašene motiva sidra, a na zid umesto slike okačite ribarsku mrežu, brodsko uže, pojas za spasavanje, i naravno kompas, čisto da se ne izgubite u vremenu i prostoru

RECIKLIRANO, A LEPO

Ne bacajte konzerve! Uz malo mašte pretvorite ih u originalne vaze. Oblepite ih ukrasnim plavim trakama, nalepite poneku školjku ili zvezdicu i eto mesta za vaše cveće.
BELA OAZA
Najobičnija bela ugradna polica i bela fotelja pretvoriće se u pravu morsku oazu ako na stočić stavite samo veliku PLAZAbelu školjku. Taj autentični ukras daće šmek leta i mora minimalistički uređenom dnevnom boravku. Školjku ne morate da kupite, uštedećete pare ako na odmoru zaronite u morske dubine.

 

Izvor: zena.blic.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Dekor sa mirisom leta: Ukrasite dom morskim aranžmanima"

Leave a comment

Login