Dekor koji će vašu dnevnu sobu učiniti raskošnom

Čak i ako ne volite blistave zlatne i srebrne jastuke i prekrivače, novogodišnji praznici su pravo vreme za ekperimentisanje. Videćete, vaša dnevna soba izgledaće glamurozno.

12

 

3

Krajnje je vreme da se bacite na ukrašavanje kuće pred predstojeće novogodišnje i božićne praznike. Ne zaustavite se samo na kićenju jelke, već dnevnu sobu ukrasite i lepim jastucima, zavesama ili prekrivačima.

SATEN I VEZ DOBRA KOMBINACIJA
S nekoliko satenskih jastučića svaka sofa ili fotelja delovaće glamurozno. Izaberite saten bordo boje, koji zbog sjaja deluje vrlo bogato, vez, zato što daje otmenost svakom materijalu, a u indijskim radnjama naći ćete pamučne jastučnice s kićankama po vrlo povoljnim cenama. I ogledala, posebno ona u starinskim, pozlaćenim ramovima, daju sobi luksuzan ton. Naročito su dobar izbor u prostorijama u kojima dominiraju tamne boje. Postavite ih naspram prozora ili na centralni deo sobe da bi bila efektnija.

DOBRA FOTELJA ZLATA VREDI
Ukoliko ste rešili da na uređenje vaše dnevne sobe ipak potrošite malo više novca, pametna investicija je dobra, udobna fotelja beržera. Svojim izgledom podseća na fotelje koje su nekada krasile kraljevske dvorove, a nećete pogrešiti ni ako staru fotelju samo presvučete zlatnim meblom.

Izvor: zena.blic.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Dekor koji će vašu dnevnu sobu učiniti raskošnom"

Leave a comment

Login