Cveće u spavaćoj sobi

Sigurno je da su beli zidovi sobe oprobana i uhodana varijanta. Sa njima nećete nikada pogrešiti i veoma su zahvalni za razne kombinacije sa nameštajem. Međutim posle nekog vremena ili par godina provedenih u istom okruženju, većina nas dobije želju za promenom.

CVECE

 

Taman kada želite da ponovo okrečite stan, odjednom vam dolaze na pamet razne ideje i nova rešenja. Zašto ne bih, a možda bi i bilo dobro i onda krenete u potragu za novim bojama ili tapetama. I zaista se svakim danom pojavljuju novi dezeni i različite zanimljive šare. Dobro je da se odlučite za jednu nijansu koju volite i više vam prija očima, i da pokušate da u tom pravcu tražite rešenje. Motivi sa cvećem uvek zanimljivo deluju gde god da se postave. Daju lepe slike i deluju drugačije. Ponuđeni primeri su umereni sa tonalitetom, nema velikih ispada u koloritu i daju mirnu, opuštajuću atmosferu.

KRUPNIJI MOTIVI
Možete sve zidove spavaće sobe ukrasiti dekorativnim cvetnim tapetama. Uvek je dobro da zid iza kreveta bude dekorisan, a ostale zidove izvedite po vašoj želji. Braon tonovi na tapetama će dati umirujuću atmosferu, bez obzira na intenzivnu cvetnu šaru koja se ponavlja.

MOTIVI

 

KLASIČAN NAMEŠTAJ
Stilski dizajniran krevet i noćni stočići u beloj boji vrlo su zahvalni za različite kombinacije. Sivi i crni tonovi odlično će se uklopiti u ovaj ambijent. Izaberite tapete u crno – beloj varijanti sa stilizovanim cvetnim motivom.

NAMESTAJ

 

LEŽERNO
Opuštajuće varijante modernih i stilizovanih komada nameštaja, uvek daju zanimljive prostore, sa kontrastima i bez monotonije. Zelenkasti tonovi sa crnim detaljima na tapetama i ukrasnim jastučićima u istim nijansama daće vrlo skladnu sliku u vašoj spavaćoj sobi.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cveće u spavaćoj sobi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Cveće u spavaćoj sobi"

Leave a comment

Login