Cene namestaja – Gde su !?

cena namestajaVec sigurno 3 godine u nazad nas korisnici kontaktiraju i pitaju zasto na vecini proizvoda nemamo cenu !? E pa problematika je jesnostavna mali proizvodjaci namestaja zbog dolaska sve vecih pocinju da se oslanjaju na svoju moc ubedjivanja pa cene njihovog namestaja uglavnom dobijete po samom odlasku u Salon namestaja. Jednostavno imaju neku logiku po kojoj se vode i samim tim mi tesko dolazimo do njihovih cenovnika.

Kada se osvrnemo malo na sajtove proizvodjaca namestaja ni tamo ne mozemo da dobijemo cenu nekog komada namestaja, samo veliki to dozvoljavaju. Po nasoj logici se mozda veliki zadovoljavaju manjim rabatom i bitan im je kvantitet a mali proizvodjaci zbog jasne problematike da ne mogu da rade na kvantitetu onda nude kvalitet a i dobru cenu, sto je naravno dobra logika mada ih je sve manje.

U Srbiji se svest razvija u pravcu „bolje nesto platiti jeftinije“ da manje traje i cesce da se menja za istu cenu nemestaja koji zna dugo da traje. Uskoro cemo raditi intervjue sa proizvodjacima namestaja koji svoje cenovnike ni pod koju cenu nece da objave na „internetu“ cisto da vidimo sta oni kazu o tome. Jasno je da postoje komadi namestaja za koje je nemoguce objaviti cene a to je recimo nemestaj po meri ali kada je komadni namestaj u pitanju mislim da nema potrebe nesto drzati za varijatnu „dodji u salon“ vec da treba kupcima prikazati sve crno na belo.

Do intervjua nasih proizvodjaca necemo dirati ovu temu 🙂 ..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cene namestaja - Gde su !?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Cene namestaja – Gde su !?"

Leave a comment

Login