Bajka za najmlađe: Uredite dečju sobu veselim motivima

Da li njihov svet može da deluje drugačije…Sigurno da, uz malo mašte i boje. Pokušajte da mališanima učinite sve dane lepšim i vedrijim i kada je loše vreme.

 Bajka

 

UKRASITE ZIDOVE

Uvek u dečijim sobama lepo deluju motivi na zidovima, različitih oblika i boja. Osmislite kutak za vaše mališane sa krevetima na sprat, ali tako da budu zanimljivo postavljeni. I ovde je dobar izbor bela boja, ali se zato poigrajte sa bojom posteljine, tepiha. Na zidovima postavite tapete sa krupnim detaljima.

ukrasite zidove

 

OSLIKAJTE NAMEŠTAJ

Ukoliko imate veću visinu prostorije, opredelite se za krevet na sprat, ispod koga ćete moći da postavite policu za knjige i manji radni sto. Napravite lepu priču, sa slikama prirode i zaobljenim elementima na nameštaju.

 namestaj

 

RAZLIČITOST

Okačite na luster neobične zvezde i geometrijske figure. Poigrajte se sa bojom i dizajnom kreveta i za decu uzmite različite modele po obliku i boji. Postavite u pozadini šareni tapet do određene visine i jednostavno pustite mašti na volju. Ma koliko bilo drugačije, na kraju će delovati skockano i simpatično.

razlicitost

ŠARENA POSTELJINA

Ukoliko vam je dečija soba bez preteranih detalja i boja, dosta svedena, onda se opredelite za ukrasnu, šarenu posteljinu i jastučiće. Ceo ambijent će živnuti i dobiti na razigranosti. Malom intervencijom ste postigli mnogo, a vaši mališani će biti više nego zadovoljni.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Bajka za najmlađe: Uredite dečju sobu veselim motivima, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1 Comment on "Bajka za najmlađe: Uredite dečju sobu veselim motivima"

  1. da li mozda znate kako se pravi deciji krevet u obliku auta.hvala unapred.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

Login